clinica omega zeta

Testimonios

Opiniones de pacientes

Compartimos las opiniones de personas que han pasado por nuestra unidad de medicina integrativa avanzada. Donde les hemos ofrecido el mejor trato personal y la más innovadora tecnología de diagnóstico y tratamiento, que permita evaluar y tratarles de forma global, facilitar y acelerar su recuperación y la prevención de enfermedades.

¿Quieres pedir cita en nuestra clínica?

Atendido por: Dra. Biosca.

“Me visite con la Dra. Biosca y quede encantada, con su explicación y sus manos a la hora de realizar el tratamiento, los productos que usa son de primera calidad y lo que me transmitió fue seguridad y confianza.
La recomiendo ya que es una gran profesional.”

L.F.

Atendido por: Gemma Marquès.

“Quan el càncer va arribar a la meva vida tot el meu món va fer un tomb i, de la nit al dia, em vaig veure submergida en la més profunda tristor, experimentant uns sentiments i unes emocions que mai fins aleshores havia viscut: la por a una mort real. En aquell moment em vaig quedar enmig d’un buit insuportable, dins un món desconegut on no tenia cap pilar on subjectar-me. Per sort vaig estar poc temps a la deriva,  vaig conèixer la Infermera Gemma Marquès qui, amb les seves paraules, sensibilitat, experiència personal i tots es seus coneixements professionals, em va transmetre la força per plantar cara a la malaltia i començar a lluitar. En tot el procés de malaltia em va dur de la mà. Ho va fer amb amor, amb comprensió, escoltant els meus dubtes, les meves inquietuds. Em va ajudar a equilibrar les emocions amb teràpies naturals com les flors de Bach, que em van anar molt bé per controlar els sentiments d’angoixa o la por. Amb la Gemma vaig descobrir el tresor de l’alimentació saludable i l’existència d’aliments extraordinàriament beneficiosos per l’organisme. Cúrcuma, gingebre, alga kombu, bolets shitake, xucrut, llavors de lli, chia, germinats, mill, llenties vermelles, azuquis, llets vegetals,… són alguns dels aliments que m’eren totalment desconeguts i que de forma gradual van anar formant part de la meva alimentació diària a través d’un procés de desintoxicació i desinflamació de l’organisme guiat, en tot moment, per la Gemma Marqués. Durant el procés de quimioteràpia, les seves pautes d’alimentació em van mantenir plena d’energia i van evitar-me molts dels efectes secundaris derivats de la forta medicació. A dia d’avui no he deixat de banda els bons hàbits alimentaris que la Gemma Marqués em va ensenyar i els he adoptat a la meva vida diària amb total normalitat. Després de superar la part més dura de la malaltia ara segueixo amb una prevenció integrativa: controls mèdics, alimentació saludable, exercici i gestió d’emocions.”

I.V.

Atendido por: Dra. María José Gimeno. 

Llevo 5 meses en manos de Maria José, tiempo suficiente para experimentar una clara mejora de mi bienestar. La dificultad añadida es que a parte de mi desajuste hormonal y diferentes intolerancias que padezco, durante este tiempo he tenido que hacer frente a una situación de pérdida de un familiar directo. Sin embargo, con un poco de voluntad siguiendo las pautas indicadas y apoyándome en las indicaciones ajustadas a mi situación, Maria José ha logrado influir en mi estado de salud y bienestar hasta tal punto en que mis más allegados o incluso compañeros de trabajo me han comentado que han notado cambios sorprendentes en mi humor, actitud…aspectos que nunca hubiera imaginado que se podrían trabajar de esta manera, reflejándose en mi bienestar interior hacia el exterior, siendo una relación completamente directa. En definitiva, estoy especialmente satisfecha por el grado de adaptación y rapidez con la que se pueden apreciar grandes cambios que solo implican pequeños gestos. Agradezco especialmente el acompañamiento y atención personalizada en un momento de dificultad personal”.

N.M.

Atendido por: Dra. Ágata Rodríguez. 

“Vaig sol·licitar visita amb la doctora Rodríguez per la seva especialitat en PNIE doncs la meva ginecòloga anterior em deia que no calia que fes res amb la meva patologia. Necessitava una orientació activa per a millorar la meva salut més enllà dels tractaments clàssics i amb la doctora Rodríguez ho vaig trobar. L’enfoc global i professional que aporta va ser important per la millora de la meva situació. El seu tracte és amable i proper alhora que professional. Agraeixo el tracte rebut i totes les orientacions que m’ofereix que em son de gran ajuda”.

I.M.

Atendido por: Dra. Ágata Rodríguez. 

“Vaig sol·licitar visita amb la doctora Rodríguez per la seva especialitat en PNIE doncs la meva ginecòloga anterior em deia que no calia que fes res amb la meva patologia. Necessitava una orientació activa per a millorar la meva salut més enllà dels tractaments clàssics i amb la doctora Rodríguez ho vaig trobar. L’enfoc global i professional que aporta va ser important per la millora de la meva situació. El seu tracte és amable i proper alhora que professional. Agraeixo el tracte rebut i totes les orientacions que m’ofereix que em son de gran ajuda”.

I.M.

Atendido por: Johann Herrera.

“He tenido la oportunidad de que el Posturólogo Johann Herrera visitara a mi hijo de 11 años y ver el resultado de su trabajo. Bernat hace deporte y se siente mucho más seguro. Nos explicó  de una  forma clara la importancia  de la  postura equilibrada y la forma efectiva de substituir unas plantillas que sólo hacen de cojín por otras que nos obligan a ir a ese punto central que evitará futuras lesiones. Para nosotros ha sido una buena experiencia y estamos encantados de seguir cuidando nuestra salud. Agradecidos.” Septiembre 2018.

Núria F.

Atendido por: Dra. Irene Cesar.

“Acudí a la Dra. Irene César por recomendación de un familiar para solventar problemas que tenía relacionados con el sistema inmunológico.

Con las pautas indicadas en un cambio de alimentación y unos complementos vitamínicos, he notado una mejoría considerable.

Espero que mi experiencia ayude a otras personas a conocerla porque estoy segura que sus vidas serán mucho mejor como es la mía ahora.

Gran profesional, la recomiendo 100%.”

Esperanza P.

Atendido por: Dra. Agata Rodríguez.

“Vaig estar anys buscant algú que em pogués ajudar amb el meu problema i, finalment, en la doctora Ágata Rodríguez l’he trobat. És una persona completament professional, que s’implica en el tractament el just i necessari i que, sobretot, té els coneixements necessaris per anar buscant aquí i allà què falla, què caldria encara comprovar i, si escau, arreglar. La doctora Rogríguez combina els seus coneixements com a ginecòloga convencional i com a professional en el camp de la medicina natural i integrativa, cosa que fa que els seus tractaments siguin complerts i més efectius a llarg termini. Personalment estic del tot satisfeta amb la seva feina i la recomanaria sense cap dubte.”

Núria S.

Atendido por: Dr. Johann Herrera.

“Por más o menos 3 años he tenido un dolor alrededor de mi rodilla y cada vez que entrenaba empeoraba. Fui a conocer a Johann siguiendo el consejo de mi osteópata. Me estudió la postura, los pies, e hicimos unas pruebas más para evaluar la forma de mi cuerpo. Al final de eso me hizo unas plantillas que iba a llevar puestas poco a poco hasta que me resultara cómodo. La verdad, desde cero no me molestaban nada y de repente (unas dos semanas después) se me olvidó del dolor. El dolor ha bajado tanto que no podía creer que había sido tan fácil de mejorar. El tratamiento y sabiduría que ofrece Johann ha sido invaluable.”

Charles L.

Atendido por: Dr. Pere Gascón.

“Viatge per la por, la incertesa i l’esperança Vas a fer-te una ecografia i surts quasi amb la certesa de tenir un limfoma generalitzat dins del teu cos, al cap de poc tens una visita a oncologia de Sant Pau. Així vaig saber que tenia un limfoma, suposo que és una de les moltes maneres de rebre la noticia. Jo vaig tenir por, pànic. Buscava sortides, feia preguntes, volia saber el què i el com en tot moment, volia controlar. Per una altra banda l’instint em deia: Si et fas les proves que et demanen en aquestes condicions, el resultat pot ser qualsevol cosa. Necessitava temps per “pair”. Tothom tenia molt bona voluntat en curar-me però no em donaven el temps que jo necessitava per “pair”. En sentia empès a anar a una velocitat per mi, en aquells moments, de vertigen. Les proves van dir que tenia un limfoma no agressiu. Respiro, agafo una seguretat que al final va resultar no ser tant forta com em podia imaginar i, al cap d’un any, el meu cos entra en un col·lapse físic. Primer anèmia, estrenyiment, desprès retenció de líquids, edema pulmonar, pèrdua de força i d’energia, i els limfomes anar creixent a cor que vols. Em sortia la por de la por que havia viscut. En aquestes circumstàncies conec al Dr. Pere Gascón, ell em va saber situar i ho va fer quan jo estava a les “últimes” a punt del col·lapse total. Em va posar les opcions damunt la taula i ho va fer amb amor, paciència, molta humanitat i sense dramatisme. Després de parlar amb ell, ingresso a Sant Pau per urgències. Comença el periple de diürètics, puncions i quimioteràpia. Dins d’aquest viatge per la por i la incertesa, les paraules del Dr. Pere Gascón, la veu de la infermera Gemma Moreno, els consells dietètics de la Gemma Marques o assistir a la conferència sobre micologia de la Dra. Peire m’han ajudat a rebaixar la tensió, a transitar per la meva malaltia i el seu tractament. Aquí voldria fer un incís i dir que em considero una persona molt afortunada perquè en aquest viatge des de la por a l’esperança he estat acompanyat per moltes persones. La meva família amb el seu amor i infinita paciència, companyes de la associació de teràpies on sóc soci, l’homeòpata de la família, els metges i personal de Sant Pau, totes ho han fet des de l’amor i els seus coneixements. Totes les persones que han estat presents en aquest viatge m’han fet plantejar preguntes incòmodes, m´han posat davant el mirall, i ensenyat que enfardar- me o la ràbia no son bones opcions quan el que escoltes no t’agrada. Tornant a com m’he sentit tractat a la Clínica Omega Zeta i pel Dr. Gascón, he parlat de l’acompanyament perquè per a mi és important, crec que no hi ha una única manera de donar-lo ni de rebre’l. Cada persona i circumstància fan que sigui diferent a l’hora de rebre una noticia d’aquest tipus. Agraeixo al Dr. Pere Gascón, a la Gemma Moreno, a la Gemma Marques la seva professionalitat, coneixements i amor en un moment difícil per a mi. Penso que saber acompanyar a un malalt és important i cura tant com els medicaments o si més no els fa més potents. Per una altra banda, els malats hauríem de saber que davant nostre tenim possibilitats més o menys contrastades per la experiència i estudis, però mai certeses absolutes. En el meu cas crec que m’han ajudat a curar-me, apart dels medicaments l’amor, la paciència de la meva família i totes les persones que m’han acompanyen en aquest viatge per la por, la incertesa i l’esperança, i també les meves ganes de viure.”

Manel S.

Atendido por: Dra. Elena Berajano.

“La doctora Bejarano es una gran profesional y una grandísima persona. Fui a su consulta debido a la recomendación de mi mujer, quien era su paciente, y me quedé entusiasmado por su manera de ver la persona más que el paciente, su compasión, dedicación y capacidad de transmitir valores positivos y sobretodo su sonrisa y su alegría profunda, un vitalismo que demuestra una fuerza de espíritu inquebrantable. Una cualidad muy importante para todos, pero especialmente para médicos.”  Septiembre 2018

Simon H.

Atendido por: Dra. Zemba.

“Personalmente, -y hablo por mí, no por mis padres-, después de tantos años de mi problema con el cabello y de tantos médicos y clínicas, la Dra. Zemba es la mejor doctora que he tenido. Ha sido quien me ha sabido explicar mejor el “problema” que tengo, ha podido encontrar una solución natural (aún estamos en proceso), sin que dañe mi cuerpo y, sobre todo, efectiva, además de que durante el proceso va manteniendo contacto con nosotros Todo el mundo que conoce mi “problema” me dice que ahora es cuando tengo mejor el pelo, y mi madre siempre recomienda a la Dra. Zemba. Muchas gracias por todo.”

Josep S.

Atendido por: Dr. Johann Herrera.

“Johann és un bon professional, sap establir un tracte proper i acollidor amb els pacients, així com mostrar rigor i saber fer. Una bona combinació que el caracteritza.”

Laura T.

Atendido por: Dr. Pere Gascón.

“Em dic Lidia i voldria compartir la meva experiència a la clínica Omega Zeta i, concretament, a la consulta d’oncologia integrativa del doctor Pere Gascón.
Tot va començar el novembre del 2018, quan em van trobar uns nòduls cancerígens al pulmó. Després del primer ensurt, la meva família va començar a buscar informació sobre el tema i van trobar uns vídeos del doctor Pere Gascón, de manera que vam decidir concertar una visita. Realment la visita ens va tranquil·litzar molt i ens va obrir un camí d’esperança.
Des del primer moment, ens van aconsellar què fer per millorar les defenses i ajudar a portar millor el tractament de quimioteràpia, tot tractant diferents àmbits com ara el personal i emocional, l’àmbit nutricional i el reforç vitamínic.
Voldria a més a més, agrair el tracte rebut per les infermeres de la clínica en tot moment. En definitiva, per mi i per la meva família va ser, i continua sent, de gran ajut.”

Lidia M.

Atendido por: Dra. Elena Bejarano.

“Yo fui a la doctora Bejarano para tratar a nivel físico una neuralgia del trigémino, además de tolerancias alimentarias. A nivel emocional, ambas patologías me provocaban miedo. Estaba bastante asustado por cómo me estaba encontrando. La neuralgia del trigémino es una patología que puede llevar a ser muy desquiciante. Es un panorama de angustia porque, además, las intolerancias alimentarias me provocaban dolor muscular. Una mezcla de patologías que puede llegar a ser muy limitante. La atención de la doctora supuso un cambio de mentalidad. Del miedo que sentía hacia la valentía. De la angustia porque no mejoraba, por cómo me estaba encontrando, pasé al optimismo. Con lo cual el cambio fue hacia una mentalidad, no solo positiva y optimista, sinó ganadora. Tras la primera sesión empecé a notar cambio. Por ejemplo, a mí la neuralgia del trigémino me afectó a la vista. No era capaz de mirar el móvil por problemas de enfoque. Luego de la primera sesión de acupuntura empecé a enfocar mejor y a tener el trigémino más suelto como para poder mirar el teléfono. Además, en ese momento no podía conducir y la primera sesión de acupuntura me permitió dar una mejora, es decir, que me lleva a poder conducir un poquito. Fue un cambio bastante grande porque llevaba bastante tiempo sin poder hacer ni lo uno, ni lo otro. La verdad es que viendo lo que me ayudaba la acupuntura, me interesé en saber más. Me he dado cuenta de que con esta técnica se puede tratar básicamente todo. La doctora Bejarano no solamente tiene formación en acupuntura, sino que es médico. Ella es licenciada en medicina, entre otras cosas, por lo que no se me ocurre mejor compañera de viaje hacia la curación que ella.”

Raúl A.

Atendido por: Dra. Elena Bejarano.

“Des de l’any 2014 estic fent acupuntura amb la Dra. Bejarano a la Clínica Omega-Zeta. Crec que és una molt bona teràpia, en la majoria de casos complementària de les teràpies tradicionals de la medecina occidental, però que pot sorprendre’ns pels seus efectes pal·liatius beneficiosos, i fins i tot curatius en alguns casos. En recomano la seva pràctica per a situacions d’estrès, dolors focalitzats o generalitzats i, a més, també ajuda a millorar l’estat d’ànim. És un bon coadjuvant dels estats depressius, més o menys intensos.”

Francesca G.

Atendido por: Dra. Elena Bejarano.

“El próximo octubre hará dos años que conocí a la Dra. Elena Bejarano. El motivo de mi consulta era un problema digestivo que redundaba en mi estado de salud general. Elena me recibió con su habitual sonrisa y un afectuoso abrazo.  Desde el principio me sentí cómoda y libre para exponer mi caso sin cortapisas, sabe escuchar y preguntar muy bien, y transmite confianza  y seguridad, algo que siempre se busca cuando te sientes enfermo y frágil. Siento admiración, un gran cariño y gratitud porque ha cuidado de mí y me ha enseñado a hacerlo. Además también sin saberlo (o tal vez sí) ha cuidado de mi familia y de los que me rodean. Elena es el médico que todos deberíamos poder tener.”

Teodora H.